Husbilsservice

Husbilsservice

ANTI-POLLEN KUPÉFILTER DÄR TILL OCH MED DE FINASTE PARTIKLARNA BLOCKERAS.

Nu erbjuds du ett anti-pollen kupéfilter samt en rengöring av A/C i din bil för 1495 kr inkl. moms. Rengöringen utförs med en spray som körs igenom både bilens A/C-system och värme/ventilationssystem.

Boka A/C service hos IA Bil i Vänersborg. Din lokala FIAT Professional-verkstad.

ANGE KODEN HUSBIL NÄR DU BOKAR.

Boka service på din husbil här
Bokningsinformation

Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Bilderna är illustrationer och kan skilja sig mot verkligheten. Ange koden HUSBIL vid bokning och ta med kupongen vid besöket. Erbjudandet är giltigt t.o.m. 2020-06-30. *Rabatten gäller vid köp av rvlopar Original torkarblad till er husbil.** Erbjudandet gäller köp av 4st. kompletta hjul (art. nr 1374083080 eller 1382535080 (lightlheavy-chassi) med däck: 21S /7SR16C 113Q AGILIS CAMPING från MICHELIN. Priset 17 495 inkl. moms gäller för både light- och heavy-chassi. ***Rabatten gäller vid köp av Mo par originaltillbehör och inkluderar inte monteringskostnader. -;;*** Erbjudandet gäller vid köp av Mopar PRIME Kup€filter och inkluderar montering samt en rengöring av A/C med rengörande spray.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?