Hämtning och lämning av er bil? Kontakta oss

Hämtning och lämning av er bil? Kontakta oss

Självklart vill vi hjälpa till i dessa Corona -tider, samtidigt som vi behöver hålla vår verkstad i gång, inte minst för våra anställdas skull. Därför kan vi nu erbjuda  hämtning/lämning av din bil när du bokar service/reparation hos oss. Vi vänder oss i första hand till  dig som tillhör riskgrupp, men även till dig som upplever en oro över att gå ut och träffa för mycket folk just nu. Kanske är du hemma med barn och har svårt att ta dig iväg.

All kommunikation kan på detta vis ske via mejl och/eller telefon, betalning sker via swish eller faktura. På så vis kan vi minimera den mellanmänskliga kontakten.

Naturligtvis tar vi på IA BIL hänsyn till det rådande läget och ser till att endast personal utan symtom kommer till arbetet under denna tid.

Säkerligen är det också extra viktigt att se till att bilen är i gott skick nu när smittorisken är högre i den kollektiva trafiken. Och vi vill motverka att driftsäkerhet eller garanti drabbas negativt p g a coronaviruset.

Väl mött önskar alla vi på IA BIL

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?